İZMİR / FOÇA - Necla Midilli Merkez Ortaokulu

İzmir İnternet Haftası 2014 yılı etkinlikleri

İzmir İnternet Haftası 2014 yılı etkinlikleri çerçevesinde, bireylerin interneti doğru kullanmalarını desteklemenin yanı sıra Fatih Projesinin de amacına ulaşması, beklenen etkiyi yaratması için 2014´de İzmir İnternet Haftası dahilinde çalıştay ve atölye günleri düzenlenmesi planlanmaktadır.

İlimiz Fatih Projesi kapsamındaki okullarda görev yapan öğretmenlerimizin etkileşimli tahtada kullanmak üzere hazırladıkları eğitim materyallerini paylaşmak ve projeye katkı sağlamak amacıyla "Çalıştay" yapılacaktır.

Yine, İlimizde görev yapan öğretmenlerimize yönelik atölye çalışmaları ile kişisel ve mesleki gelişimlerine katkı sağlamayı amaçlamaktayız. Çeşitli konularda yapılacak olan atölye çalışmaları ile öğretmenlik mesleğine farklılıklar katabilmeyi, eğitimde teknolojiden daha çok yararlanmayı, dijital göçmenlikten dijital yerliliğe geçerek eğitimde teknoloji kullanımını artırmayı hedefliyoruz.

Eğitimde Fatih Projesinin önderleri olan öğretmenlerimizle atölye çalışmalarında doğrudan uygulamalı etkinlikler yapılacaktır. “Atölye” çalışmalarına ve “Çalıştay”a katılmak isteyen Fatih Projesi kapsamındaki okullarda görevli öğretmenlerin aşağıda yer alan linklerden 02/04/2014 Çarşamba günü mesai bitimine kadar başvurularını yapması gerekmektedir.

Eğitimde iyi örnekler ve atölye çalışmaları, başvurular doğrultusunda birer günlük etkinlikler halinde 07 - 18 Nisan 2014 tarihleri arasında yapılacaktır. Etkinlik takvimi aşağıda yer almaktadır.

Yayın: 20.04.2016 - Güncelleme: 12.10.2017 11:54 - Görüntülenme: 805