İZMİR / FOÇA - Necla Midilli Merkez Ortaokulu

Kas

10 Kasımda Atamızı saygı, minnet ve şükranla anıyoruz.

Okulumuzda özel eğitim birimimizdeki öğrencilerimiz ve öğretmenlerimiz tarafından hazırlanan panolar çok beğenildi.

Kas

Okulumuz Türkçe Öğretmeni ve Yeşilay Kulübü sorumlusu Gülçin Gündüz tarafından öğrencilerimize Teknoloji Bağımlılığı eğitimi verildi.

Kas

Okulumuzu ziyaret eden ilçemiz trafik polisleri, öğrencilerimize trafik eğitimi verdiler.

Kas

10 Kasım Atatürk'ü Anma Haftası için okulumuz öğrencileri sonsuzluk işareti yaptılar. 10 Kasım Atatürk'ü Anma Haftası etkinlikleri kapsamında Teknoloji Tasarım Öğretmenimiz Neslihan Şener, Matematik Öğretmenimiz Funda Arslan ve Müdür Yardımcımız Mehri Papağan tarafından tasarlanan kareografiyi okulumuz öğrencileri gerçekleştirdiler. Dronla havadan çekilen gösteriyi beğeninize sunuyoruz.

8.SINIF ÖĞRENCİLERİMİZ TEKNOFEST GEZİSİ YAPTILAR.