İZMİR / FOÇA - Necla Midilli Merkez Ortaokulu

Ara

İl Milli Eğitim Müdürlüğünce yürütülen İZKA projesi olan "Geleceğin Özel Çocuklarının Eğitimi Projesi İzmir(GÖÇE- π)'' projesinin yaygınlaştırılması ve toplumun herkesiminin bilgilendirilmesi amacıyla yayınlanmıştır.

Nis

İzmir İnternet Haftası 2014 yılı etkinlikleri çerçevesinde, bireylerin interneti doğru kullanmalarını desteklemenin yanı sıra Fatih Projesinin de amacına ulaşması, beklenen etkiyi yaratması için 2014´de İzmir İnternet Haftası dahilinde çalıştay ve atölye günleri düzenlenmesi planlanmaktadır.

Nis

Kızılay ve Necla Midilli Merkez Ortaokulu işbirliğiyle 07/04/2016 tarihinde gerçekleşen kan bağışı organizasyonu yapıldı. Okulumuzu ziyarete Kızılay Foça şube Başkanı Muharrem YEŞİLKAYA da ziyaret etti. Kan bağışında bulunanların başında  Necla Midilli Merkez Ortaokulu Okul müdürü Ercan AKGÜN,okulumuz sosyal bilgiler öğretmeni Ayfer BEŞİKÇİ, velilerimiz ve halkımız da kan bağışında bulundu.toplam 19 kan bağışı gerçekleşti.

Ara